Pukekina Surf Rescue New Club House

A new club house about twice the size of the existing premises will allow Pukehina Surf Rescue to better serve the growing number of visitors to Pukehina Beach.

The existing premises had become outdated and the club has been forced to rely on additional storage in a shipping container behind the clubhouse.

Designed by Marije Hoornstra, a Te Puke architectural designer from MnM Design the new building will have a commanding presence on the beach, while providing facilities for several different users, each requiring a distinct identity.

The building project has been supported by the local community and businesses who have contributed toward the $2.4 million required.

Pukehina Surf Rescue would like to thank everyone who has contributed to the completion of the new club house.